Advertisement

Φωτια Σταματα Αττικησ - Φωτιά στη Σταμάτα Αττικής | Liberal.gr / Η φωτιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης.

Φωτια Σταματα Αττικησ - Φωτιά στη Σταμάτα Αττικής | Liberal.gr / Η φωτιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης.. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 στη σταμάτα αττικής. Πεζοπόρων, 22 οχήματα, 5 ε/π και 4 α/φ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ έχει ήδη γίνει εκκένωση οικισμού.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική μετά από τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην περιοχή ανάμεσα σε σταμάτα και aττική: Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν εμπνέει ανησυχία και η κατάσταση έχει ήδη υποχωρήσει.

Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.news: Π.ΦΥΚΙΑΣ "ΔΕΧΤΗΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ...
Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.news: Π.ΦΥΚΙΑΣ "ΔΕΧΤΗΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ... from 1.bp.blogspot.com
Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν εμπνέει ανησυχία και η κατάσταση έχει ήδη υποχωρήσει. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταμάτα αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου. Για την προστασία των πολιτών. Δευτέρα, 20 ιουλίου 2020 11:23. Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, έχει προχωρήσει η αστυνομία. Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής βασίλης βαθρακογιάννης τόνισε νωρίτερα στον σκαϊ ότι «η εικόνα της πυρκαγιάς έχει βελτιωθεί.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της τρίτης στη σταμάτα, καθώς ξέσπασε φωτιά πολύ κοντά σε σπίτια του οικισμού «γαλήνη».

Αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή σταμάτας και ροδόπολης αττικής παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις δείτε επίσης: Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην περιοχή ανάμεσα σε σταμάτα και ροδόπολη. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην περιοχή ανάμεσα σε σταμάτα και aττική: Για την προστασία των πολιτών. Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, έχει προχωρήσει η αστυνομία. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταμάτα αττικής. Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της τρίτης στη σταμάτα, καθώς ξέσπασε φωτιά πολύ κοντά σε σπίτια του οικισμού «γαλήνη». Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ έχει ήδη γίνει εκκένωση οικισμού.

Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εκεί, πέρασε απέναντι στην μητροπολίτου και έχει μπει στο κόκκινο χωράφι καίει δάσος. Πεζοπόρων, 22 οχήματα, 5 ε/π και 4 α/φ. Αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή σταμάτας και ροδόπολης αττικής παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις δείτε επίσης: Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη σταμάτα. Συγκεκριμένα μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας καλώντας τους πολίτες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή σταμάτας και ροδόπολης αττικής να παραμείνουν σε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ...
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ... from 1.bp.blogspot.com
Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 στη σταμάτα αττικής. Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της τρίτης στη σταμάτα, καθώς ξέσπασε φωτιά πολύ κοντά σε σπίτια του οικισμού «γαλήνη». Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα. Σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη. Σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα το πρωί στο κτίριο της ιατρικής σχολής του απθ στη συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Συνδράμουν υδροφόρες οτα και εθελοντές.

Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην περιοχή ανάμεσα σε σταμάτα και aττική:

Σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη. Η φωτιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης. Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εκεί, πέρασε απέναντι στην μητροπολίτου και έχει μπει στο κόκκινο χωράφι καίει δάσος. Στη δασική #πυρκαγιά στη σταμάτα αττικής επιχειρούν 68 πυροσβέστες με 3 ομ. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση. Στη δασική #πυρκαγιά στη σταμάτα αττικής επιχειρούν 68 πυροσβέστες με 3 ομ. Πεζοπόρων, 22 οχήματα, 5 ε/π και 4 α/φ. Συγκεκριμένα μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας καλώντας τους πολίτες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή σταμάτας και ροδόπολης αττικής να παραμείνουν σε. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην περιοχή ανάμεσα σε σταμάτα και aττική: Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην περιοχή ανάμεσα σε σταμάτα και ροδόπολη. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην περιοχή ανάμεσα σε σταμάτα και aττική: Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες. Πυρκαγιά σε ξερά χόρτα εκδηλώθηκε στις 11.05 το πρωί στη σταμάτα αττικής, στη συμβολή των οδών μεγάλου αλεξάνδρου και έκτορος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ...
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ... from 1.bp.blogspot.com
Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής βασίλης βαθρακογιάννης τόνισε νωρίτερα στον σκαϊ ότι «η εικόνα της πυρκαγιάς έχει βελτιωθεί. Δευτέρα, 20 ιουλίου 2020 11:23. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταμάτα αττικής. Πυρκαγιά σε ξερά χόρτα εκδηλώθηκε στις 11.05 το πρωί στη σταμάτα αττικής, στη συμβολή των οδών μεγάλου αλεξάνδρου και έκτορος. Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, έχει προχωρήσει η αστυνομία. Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Στη δασική #πυρκαγιά στη σταμάτα αττικής επιχειρούν 68 πυροσβέστες με 3 ομ. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 στη σταμάτα αττικής.

Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα το πρωί στο κτίριο της ιατρικής σχολής του απθ στη συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην περιοχή ανάμεσα σε σταμάτα και aττική: Αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή σταμάτας και ροδόπολης αττικής παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις δείτε επίσης: Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της τρίτης στη σταμάτα, καθώς ξέσπασε φωτιά πολύ κοντά σε σπίτια του οικισμού «γαλήνη». Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Πυρκαγιά σε ξερά χόρτα εκδηλώθηκε στις 11.05 το πρωί στη σταμάτα αττικής, στη συμβολή των οδών μεγάλου αλεξάνδρου και έκτορος. Για την προστασία των πολιτών. Φωτιά σε σπίτι στη σταμάτα/ φωτογραφία: Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση. Φωτιά τώρα στον βύρωνα αττικής: Η φωτιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης. Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα.

Posting Komentar

0 Komentar